Aanmelding Lions lezing

Openbare lezing Lionsclub Castricum-Heemskerk

Lionsclub Castricum-Heemskerk nodigt regelmatig sprekers uit die op een boeiende en informatieve wijze een onderwerp bespreken. De Lionsclub heeft besloten een aantal van de lezingen voor het publiek open te stellen.

Op maandag 22 februari 2016 wordt de tweede van een serie lezingen gehouden in Hotel Fase Fier, Van Oldenbarneveldweg 25, 1901 KA Castricum.

Tijdens lezing van 22 februari a.s. zal Camiel Verschoor uitleggen hoe Dutch UAS, een groep afgestudeerde TU studenten, met een zelf ontwikkelde drone een bijdrage leveren aan het Save the Rhino project in Zuidelijk Afrika.

Indien men de lezing als gast wilt bijwonen meldt u zich aan via het onderstaand aanmeldformulier.

Ja, Ik wil graag aanwezig zijn bij de Lions lezing op maandag 22 februari 2016 in Hotel Fase Fier. Aanvang: 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Uw naam + voornaam*
Telefoon*
Onderwerp:*
type de karakters over die hieronder ziet