LC Castricum-Heemskerk

Welkom op de website van de Lionsclub Castricum-Heemskerk.

Op 15 januari 1968 werd Andries van der Kade geïntroduceerd als key-member voor de nieuw op te richten Lionsclub Castricum – Heemskerk.
Dit initiatief heeft geresulteerd in een bloeiende club die sinds de begin jaren zeventig borg heeft gestaan voor vele ‘fundraise’ activiteiten in de regio.
In de loop der jaren zijn er, onder het motto van ‘we serve’, enkele honderdduizenden euro’s bijeen gebracht waarmee allerlei humanitaire projecten konden worden uitgevoerd. De clubleden voelen allen een binding met de uitgangspunten van lions maar staan ook midden in de samenleving.
Om we het belangrijk vinden dit bij zoveel mensen onder de aandacht te brengen heeft de Lions Club Castricum Heemskerk een eigen website.
U kunt zodoende nog makkelijker volgen welke evenementen er binnenkort gaan plaatsvinden en wat er zoal wordt georganiseerd in uw eigen woon- en leefomgeving.

Bijeenkomsten : 2e maandag 18.30 uur, 4e maandag 20.00 uur
Lokatie : Café Borst, Bakkum.

President: F.Harder
Vice-President: Lionsclub